Det blinda spelet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jonatan Stark (del 2)
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2019-08-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Eineus, Jörgen (form)
Dimensioner
25 x 240 x 150 mm
Vikt
576 g
SAB
Hc
ISBN
9789113085371
Det blinda spelet (inbunden)

Det blinda spelet

Inbunden Svenska, 2019-08-14
219
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jonatan Stark sitter med som expert vid en hemlig statlig affärskonferens. Mitt under konferensen kontaktas han av en främling som dödshotar en nära vän. Budskapet är att Jonatan måste se till att konferensen ger önskat resultat - annars dör hans vän. Han inser att krafter han tidigare utmanat har vaknat till liv igen.

När reportern Betty Lind intresserar sig för en excentrisk IT-entreprenör som bekostat ett flyktingfartyg på väg till Sverige blir hon kontaktad av Säpochefen. På skeppet tycks det finnas en passagerare som kan vara av största betydelse för fredsförhandlingar i Mellanöstern. När hennes egen och tidningens trovärdighet står på spel måste Betty ta allt större risker.

För varje timme som går avslöjar Jonatan och Betty mer av dunkla allianser som tycks sträcka sig långt utanför landets gränser. Alla spår leder till den mystiska passageraren på fartyget. Insatserna är höga: stora affärsintressen står på spel - kanske också rikets säkerhet ...

Det blinda spelet är Mark Johnsons uppföljare till Den enkla sanningen, som introducerade den idealistiske Jonatan Stark, som ofrivilligt dras in i gråzonen av svenska statens internationella affärer, och Betty Lind, hans klarsynta kumpan som inte skyr några medel för att avslöja sanningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det blinda spelet
  2. +
  3. Den enkla sanningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den enkla sanningen av Mark Johnson (pocket).

Köp båda 2 för 274 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mark Johnson