Stora boken för hemmafixaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
640
Utgivningsdatum
2018-06-20
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Nygren & Nygren (form) / Röös, Daniel (foto)
Illustratör/Fotograf
Cornelia Thelander, Vendela Martinac
Dimensioner
282 x 220 x 55 mm
Vikt
3070 g
SAB
Ppb
ISBN
9789113087313
Stora boken för hemmafixaren (inbunden)

Stora boken för hemmafixaren

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-06-20

Slutsåld

Stora boken för hemmafixaren är ett oumbärligt standardverk för hemmahantverkaren, såväl novisen som den mer erfarne.
Boken innehåller allt du behöver veta för att själv kunna snickra, fixa och utföra många projekt hemma - vare sig det gäller lägenheten, villan eller fritidshuset.

Här ryms pedagogiska bygginstruktioner och utförliga illustrationer för närmare 100 byggprojekt. Klassiska byggmoment beskrivs utförligt och förklaras steg för steg i text och bild. Handfasta råd och smarta hantverkarknep varvas med inspirerande foton och användbara verktygs- och materialguider som ger läsaren nödvändiga baskunskaper.

Exempel på byggprojekt: bygga altan, växthus och utekök, anlägga grusgång, mura en grill, måla om fasaden, lägga trägolv, bygga innervägg, plugga och fästa i vägg samt att tapetsera.

Denna reviderade utgåva av Hemmafixarbibeln har uppdaterats med bland annat nya spännande utomhusprojekt, aktuella byggregler och verktyg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stora boken för hemmafixaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Present
    Bokblomman, 22 oktober 2020

    Jag har inte läst denna bok själv, då jag har givit den i present till ett barnbarn. Han tyckte att den verkade bra och passande för honom.

Visa alla 1 recensioner