Trädgårdens glasade rum (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2019-03-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lyth, Annika (form) / Dahlman, Gabriella (foto)
Illustratör/Fotograf
Annika Lyth
Dimensioner
263 x 198 x 23 mm
Vikt
904 g
SAB
Qe
ISBN
9789113087542
Trädgårdens glasade rum (inbunden)

Trädgårdens glasade rum

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2019-03-01
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Något har hänt med oss nordbor de senaste tjugo åren. Vi bygger utekök och odlingsbäddar för kryddgrönt, solterrasser för grillade måltider och pergolor för svalkande skugga. Allt vi gör inne vill vi numera göra ute. Hela tiden, oavsett väder. Och varför inte?

"Det enda som skiljer oss från sydliga breddgrader är ungefär fyra millimeter glas", säger Peter Englander, och uppmanar därför alla med trädgård att skaffa sig något slags inglasat rum. Men vilket slags rum ska man välja? Var ska det stå? Och hur ska det bli en del av trädgården?

I Trädgårdens glasade rum guidar han oss genom valmöjligheter och drömmar - det handlar om placering, storlek, materialval och design, liksom värme, vatten och ventilation. Den som vill odla i sitt glasade rum bjuds på kul växtinspiration och värdefulla tips om vinterförvaring. Och eftersom ett inglasat rum inte ska stå ensamt i trädgården läggs stor vikt vid hur vi ska tänka när det gäller platsen och det som finns runtomkring. Ett inglasat rum ska tillföra skönhet både när vi tittar ut och tittar in.

Med stor entusiasm, mängder av inspirerande idéer och gedigen kunskap visar Peter Englander hur vi kan sudda ut gränsen mellan inomhus och utomhus på ett sätt som passar just oss - ett sätt som inte bara får växterna att trivas utan som också får oss människor att frodas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trädgårdens glasade rum
  2. +
  3. Hydroponisk odling : Köksträdgård utan jord

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hydroponisk odling : Köksträdgård utan jord av Niklas Hjelm (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Trädgårdens glasade rum