Prepping : Att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (80.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jonas Kruse
Utgivningsdatum
2018-05-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113087801
Prepping : Att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta (ljudbok)

Prepping : Att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-05-14
149
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hur länge skulle du klara dig om det blev ett långvarigt strömavbrott? Om vattnet försvann och våra bensinkort eller betalkort slutade fungera? Det finns en grupp människor som övar sig i att vara förberedda på just det: prepparna.

Samtidigt som myndigheterna uppmanar medborgarna att vi måste klara oss själva i minst 72 timmar står många av oss handfallna när elen går eller vattnet tar slut.

En preppare har bunkrat färskvatten och konserver. De riktigt seriösa lämnar staden och flyttar ut på landet till ett hus med egen brunn och större möjligheter att ta sig igenom civilisatoriska sammanbrott.

I boken får vi möta ett antal svenska preppare som delar med sig av hur de går till väga för att vara förberedda vid alla typer av katastrofer. Det är kvinnan som jobbar på UD, ensamstående mamman som preppar med barnen, pensionären som blir alltmer självförsörjande på sin odling och paret som lagrat 400 liter vatten i sin lägenhet.

Men boken är också en praktisk handbok med en mängd värdefulla tips på hur man överlever, håller värmen, lagrar vatten eller klarar sig mentalt i en kris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Prepping : Att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Enkel väg in i prepping
    Laufstahl, 30 juni 2018

    Författaren skriver på ett intressant sätt som är lätt att förstå. Hon beskriver också olika sätt att hantera prepping och vad som driver olika människor. Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna-Maria Stawreberg

Bloggat om Prepping : Att hoppas på det bästa, men f...