Plågsam kärlek (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Tre berättelser om kärlek (del 2)
Utgivningsdatum
2018-03-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Barbro Andersson
ISBN
9789113087870

Plågsam kärlek E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-03-15
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Delias mamma Amalia drunknar på hennes födelsedag För att ordna med begravnignen tvingas Delia resa tillbaka till sin barndoms kvarter i Neapel. Vad var det som hände Amalia egentligen? Vem var tillsammans med henne samma natt som hon dog?

Delias efterforskningar gör att hon börjar tvivla på att hon någonsin känt sin mor. Hade modern ett annat, hemligt liv? I takt med att Delia gräver djupare i sina efterforskningar börjar Delia minnas konstiga händelser ur sin barndom som kan ha med olyckan att göra. Genom ett antal mystiska telefonsamtal från en äldre herre sporras hon att gräva vidare och rekonstruera moderns sista dagar i livet. I sin jakt på sanningen försöker Delia samtidigt försonas med sitt förflutna och lösa upp alla känslomässiga knutar och lögner som hennes barndom präglats av.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Plågsam kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En besvikelse
    Toussaint, 2 maj 2018

    Boken är svårbegriplig, tråkig och ointressant. Den var hett efterlängtad, efter att jag älskat Ferrantes romansvit och även första delen av de tre i den efterföljande utgivningen. Men Plågsam kärlek låg långt ifrån Ferrantes vanliga stil!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elena Ferrante