Hon som inte vet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-17
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Jessica Hallén
ISBN
9789113088082
Hon som inte vet (e-bok)

Hon som inte vet E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-05-17

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad gör du när allt du tar för givet kanske är en lögn?

CIA-analytikern Vivian Millers uppdrag är att avslöja ryska spionceller i USA. Hon kommer över en hemlig mapp som innehåller bilder på infiltratörer som lever i landet under täckmantel. Ett par klick senare är allt som betyder något för henne, hennes jobb, hennes man, till och med hennes barn under hot. Vivian har svurit på att försvara sitt land mot alla fiender, men nu står hon inför ett omöjligt val. Hon slits mellanplikttrogenhet och förräderi, kärlek och misstänksamhet. Vem kan hon lita på?

Hon som inte vet är en unik blandning av domestic noir och spionthriller. Den har uppmärksammats stort internationellt och har redan sålts till fler än tjugo länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hon som inte vet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 19 juni 2018

    Karen Cleveland har jobbat som analytiker på CIA i åtta år, de sista sex åren inom området antiterrorism. Hon som inte vet är hennes debutroman, och den har uppmärksammats stort internationellt. Så står det på bokens baksida, och det står också: Den perfekta maken. Den perfekta pappan. Den perfekta lögnaren?

    Jag brukar inte vara särskilt förtjust i amerikanska spionthrillers. Men den här boken blev jag nyfiken på, och det är jag glad över.

    För den var lite annorlunda än do... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karen Cleveland