På egen hand (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-06-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Katarina Jansson
ISBN
9789113088198
På egen hand (e-bok)

På egen hand E-bok

(6 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-06-11
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Amys man Hugh lämnar henne inte. Han tar bara en paus från deras äktenskap, deras barn och deras liv tillsammans. I sex månader tänker Hugh resa runt i sydöstra Asien och det finns ingenting Amy kan göra för att ändra på det. Javisst har Hugh en medelålderskris, men en paus betyder väl att det kommer en fortsättning? Mycket kan dock hända på sex månader. När Hugh kommer tillbaka, om han kommer tillbaka, kommer han då att vara samma person som Amy gifte sig med? Kommer hon att vara densamma? För om Hugh har tagit en paus från äktenskapet, då betyder det väl att Amy också har en paus?

På egen hand är inte en historia om att bli kär, utan om att fortsätta vara kär. Det är Marian Keyes när hon är som roligast, smartast och bäst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av På egen hand. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nyttig läsning
  Pia, 1 augusti 2019

  Tycker alltid om Marians böcker och känner lite extra för den här. Lärdom: Allt är inte svart eller vitt och relationer behöver inte slarvas bort av princip.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 4 juni 2019

  Marian Keyes har gett ut ett drygt femtontal böcker, och jag tror att jag har läst alla som finns översatta till svenska.

  På Wikipedia står hon som chick lit-genrens grundare. Vet inte riktigt om den genren existerar längre. Nuförtiden så kallar man väl det kanske för romance eller feelgood. Fast jag skulle nog helst kalla Marian Keyes böcker bara för romaner.

  Jag har alltid tyckt om hennes böcker, ända sedan hennes första bok, Vattenmelonen, som kom ut för drygt tjugo år ... Läs hela recensionen

 3. Inte Keyes bästa
  Veronika , 15 juli 2018

  Jag har en viss förväntning när jag läser Keyes böcker. Denna nådde inte riktigt upp till dessa. Dock helt ok.

 4. Humor och romantik
  Ida, 4 juli 2018

  Återigen bjuder Marian Keyes på en härlig bok med mycket humor och viss igenkänning. En bok för skratt och njutning

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Marian Keyes