Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (209.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Daniella Gordon, Sofie Zettergren
Utgivningsdatum
2018-03-29
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113088358
Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation (ljudbok)

Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-03-29

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Idag är förutsättningarna för att möta sitt livs kärlek bättre än någonsin. Ändå upplever många att de inte träffar rätt; de dejtar och tindrar men det händer bara inte. På samma gång kämpar många par med att hålla ihop och fördjupa sina förhållanden.

Samtalsterapeuten Daniella Gordon träffar såväl ofrivilliga singlar som par med trasiga relationer och hon uppmuntrar dem att jobba med sig själva. Det handlar om att kunna vara intim, både med sig själv och med sin partner - först då är en lycklig relation möjlig.

Utifrån sin gedigna erfarenhet delar Daniella Gordon med sig av viktiga insikter och praktiska metoder för hur man skapar en sann och varaktig kärleksrelation. Genom exempel med hög igenkänningsfaktor och mängder av praktiska övningar får vi lära oss att kommunicera bättre, bryta gamla mönster och våga vara sårbara.

Tillsammans med sin tidigare klient, journalisten Sofie Zettergren, har Daniella Gordon skrivit en livsbejakande och peppande bok för singlar som vill göra sig redo för kärleken. Men också för alla de par som strävar efter att fördjupa och förbättra den relation de redan har. Det handlar om konsten att välja rätt partner, men också om att i en relation kunna välja sig själv utifrån sina sanna behov. Först då kan relationen växa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbar
    -, 11 juni 2020

    Tack för en sån fin och användbar bok. Jag ska lyssna fler gånger på denna för att påminna mig om allt bra.

  2. Otroligt lärorik
    Carola, 29 april 2018

    En bok som alla skulle må bra av att läsa, framförallt den som har ett struligt förhållande till hur man får en relation att fungera men även den som är singel också.

Visa alla 2 recensioner