Totalskada (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113088679
Totalskada (e-bok)

Totalskada (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-18
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Agneta och Xavier har levt i ett långt äktenskap. I takt med tiden och att barnen lämnat hemmet är det som om avståndet dem emellan successivt ökar. Ett outtalat tomrum som ingen av dem riktigt vet hur de ska fylla.

Grälen och striderna är över. Saker och ting får passera. De har ju ett bra liv, en tillvaro fylld av trygga vanor, och de har utvecklat en ömsesidig tolerans. Men kanske har detta ett pris? För där finns också en bräcklighet mellan dem, som kan bli till en spricka som kan gå på djupet och orsaka stor skada.

Men när katastrofen kommer är det utifrån. Och den ställer hela deras tillvaro och deras förhållande på spel. Det är Agneta som är den skyldiga. Hur ska hon överleva skulden? Och när de förlorat sitt hem, hur hemma är de med varandra, egentligen? Vad är värt att slåss för? Och vad ska man släppa för att kunna gå vidare?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Totalskada. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Läsning på djupare känslomässig plan
  Fröken Antbring, 26 november 2018

  Här är en bok om en medelålders familjekvinna som hamnar i ett slags drastisk vägskäl i och med att deras hus brinner upp, men redan innan börjar små tecken på krackeleringar komma. Man får komma huvudrollskaraktären väldigt nära och det blir en stundtals jobbig, men intressant resa där slag på slag drabbar henne, men ändå har hon förmågan att fortsätta framåt. Man kan uppfatta henne som självuppoffrande, viljelös och martyrisk men hon har en viktig roll i sin familj som hon kanske inte har fattat själv.

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 8 november 2018

  Helena von Zweigbergk har skrivit drygt femton böcker, och jag har läst sju av dom tidigare. Här är länkar till mina recensioner av dom sju böckerna: Kärleken skär djupa spår, Tusen skärvor tillit, Ur vulkanens mun, Sånt man bara säger, Anna och Mats bor inte här längre, Än klappar hjärtan, och Kärleken till livet, (som hon har skrivit tillsammans med Marie Fredriksson).

  Jag har tyckt om alla böckerna som jag har läst av författaren, och jag tycker att hon är fantastisk på att skil... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Totalskada