Kallbrand (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (280.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rönning Stilton (del 5)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2018-09-27
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113088839
Kallbrand (ljudbok)

Kallbrand (ljudbok)

(26 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-09-27
149
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 30 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På Mekongfloden i Thailand glider den förre polisen och uteliggaren Tom Stilton fram i en primitiv kanot. I fickan har han ett foto på en okänd man och namnet på en försvunnen flodbåt. Han är på väg in i Gyllene triangeln, på jakt efter en mörk hemlighet - en resa som får honom att rannsaka sig själv och försöka försonas med ett brott han nyligen begått.

Samtidigt får Olivia Rönning ett specialuppdrag. En familj har sprängts ihjäl i sin bil, dådet har skakat om Sverige. En gärningsman grips och fälls. Men en dag kontaktas Olivia av den pensionerade kriminalkommissarien Mette Olsäter, som tror att det har begåtts ett skandalöst justitiemord och vill att Olivia ska ta upp utredningen igen. En utredning som leder henne in en värld av sexuella övergrepp och män som är beredda att göra allt för att bevara sin makt.

Kallbrand är den femte boken om Tom Stilton och Olivia Rönning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kallbrand. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spänning och dramatik!
    Kim M. Kimselius, 28 oktober 2018

    Alltsedan första boken av Cilla och Rolf Börjlind har jag fängslats av berättelserna. Nu har jag läst den femte boken i serien, Kallbrand. Jag känner alla inblandade och vet vad som har hänt dem, men jag undrar om den som inte är insatt i vad som har hänt tidigare kanske har svårare att följa med i händelserna. Det skulle vara roligt att få höra någon som bara har läst den här boken.

    Det börjar med en bilbomb, som Oliva Rönning får i uppdrag att lösa. Sedan förflyttas vi till Thailan... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Kallbrand