Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (265.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Uggla
Utgivningsdatum
2019-01-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113088884
Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen (ljudbok)

Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen Ljudbok

(39 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-01-16

Styckköp

148

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Magnus Uggla är en av Sveriges största artister. Det här är en memoarbok som tar sin utgångspunkt i hans beslut att göra en ADHD-utredning. Samtalen med psykologen tvingar honom att berätta och gå tillbaka till uppväxtåren, familjerelationerna och den tidiga önskan om att bli berömd, slå igenom som musikartist.

Det är en öppenhjärtig, drastisk och rapp berättelse om en ung man vars rastlöshet både sätter krokben för honom och ständigt driver honom framåt trots nya motgångar. Redan som barn har han ett stort behov av bekräftelse vilket han skildrar med stor insikt och humor.

Vi får följa honom från tidig barndom med ständiga flyttar och uppbrott, via de vilda glamåren och fram till skivdebuten, som inte blev den hyllade framgång han hade hoppats på. Men van vid motgångar ger Magnus Uggla aldrig upp och snart står han inför sitt stora genombrott.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig, och förstående
    Storyteltips, 1 mars 2019

    Kanonbra oxh aldrig tråkig. Att få en inblick i Magnus liv har varit en ära. Skriv mer musik! Ge ut mera tokigheter. Det går hem!¿¿

  2. Intressant
    Kaffeläsaren, 24 januari 2019

    Jag är uppvuxen med Magnus Ugglas musik och hörde den redan som väldigt liten. Hemma lyssnade mina föräldrar väldigt mycket på Uggla, Gyllene Tider och Tomas Ledin, som alla andra på åttio-talet. De har sedan följt mig hela livet vare sig jag velat eller ej. Uggla har alltid framstått som en kaxig stockholmare med rapp käft. Något som avspeglats i hans texter. Hade tänkt köpa boken redan på bokmässan till maken och få den signerad, men tyvärr var inte Uggla där när jag var det. Men sen av en ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Magnus Uggla