Girighetens tid : berättelsen om Fingerprint (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113089164
Girighetens tid : berättelsen om Fingerprint (e-bok)

Girighetens tid : berättelsen om Fingerprint (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-19
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Alla har väl någon gång drömt om att bli rika, kanske till och med snuskigt rika. Jacob hade satt som mål att han ska bli miljonär innan han fyllt trettio, för Tony handlade det om att han ville ge sina hårt arbetande föräldrar en ekonomisk trygghet när de blir äldre.

För att nå sina mål satsade de allt de har på börsen och det mesta i förhoppningsbolaget Fingerprint, men det var först när en sparkad aktieanalytiker gjorde entré i det lilla garagebolaget som drömmarna kan förverkligas. Johan Carlström hade en plan för hur Fingerprint skulle ta världen med storm med sin fingeravtrycksavläsare och hur han själv skulle komma över makten i bolaget och göra sig en rejäl hacka.

På mindre än sex år tog sig Fingerprint till Stockholmsbörsens finrum. Men insiderhandel, falska förhoppningar, rykten, svek, girighet och maktkamp gjorde att Johan Carlström som vd, men också storägare, konstant befunnit sig i en mediestorm.

Girighetens tid är en rafflande reportagebok om Fingerprint, det hänsynslösa maktspelet i finansbranschen och konsten att sälja framtiden, skriven av en av Sveriges främsta ekonomijournalister.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Patricia Hedelius

Bloggat om Girighetens tid : berättelsen om Fingerprint