När man vet att någon snart ska dö : en handbok för anhöriga (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-09-29
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113089188
När man vet att någon snart ska dö : en handbok för anhöriga (e-bok)

När man vet att någon snart ska dö : en handbok för anhöriga (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-09-29
123
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hur planerar man för att någon ska dö? Vem ska finnas på plats, hur håller man sams och varför blir man så vansinnigt arg? Vad kan man kräva av sjukvården och hur tar man farväl?

När Lisa Blomqvists pappa låg för döden fann hon sig plötsligt helt handfallen. I ett virrvarr av känslor och praktiska måsten önskade hon att hon varit bättre förberedd, vetat vad som skulle hända och vad hon borde göra. När någon ska födas är en väska redan packad, förberedande kurser har gåtts, faktaböcker har plöjts. Men med döden är det som att vi in i det sista vill sopa allt under mattan.

Nu har hon skrivit den handbok för anhöriga till döende personer som hon önskar att hon själv hade haft. Hon intervjuar läkare, psykologer och andra som jobbar med livets slutskede och sorg. Fakta och råd varvas med den egna berättelsen om hur det är att förlora någon man älskar. En varm och finstämd bok som inte blundar för vare sig absurditeter eller tabun. Men som samtidigt erbjuder handfast och praktisk hjälp i ett av livets mest omvälvande skeenden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om När man vet att någon snart ska dö : en h...