Dream Maker : Paris, New York, Köpenhamn - uppfyller dina drömmar (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Dream Maker (del 1)
Antal sidor
409
Utgivningsdatum
2018-10-03
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Laidi Kirsta, Jimmy Hofsö, Milla Emrén
Originaltitel
International Guy
Medarbetare
Leoneus, Denise (form)
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
410 g
SAB
Hce
ISBN
9789113089577
Dream Maker : Paris, New York, Köpenhamn - uppfyller dina drömmar (storpocket)

Dream Maker : Paris, New York, Köpenhamn - uppfyller dina drömmar

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket Svenska, 2018-10-03

Slutsåld

Parker Ellis har hittat sin nisch. Med hela världen som arbetsfält är han framgångsrik coach endast åt kvinnor. Sitt mångmiljonföretag driver han med sina två bästa vänner, och tillsammans bildar de en perfekt treenighet: "Dream Maker", "Love Maker" och "Money Maker". De skakar fram den specifika hjälp deras välbeställda kvinnliga klienter behöver när det gäller frågor om: kärlek, livsstil och karriär.

I den första delen får vi följa trion i tre olika storstäder: Paris, New York och Köpenhamn. Där möter de en smärtsamt blyg kvinna som precis har ärvt en position som vd på ett parfymföretag, en skådespelerska som behöver hitta tillbaka till sitt självförtroende på scenen och en partyprinsessa som det danska kungahuset behöver hjälp att få bukt med. Parker och hans vänner är beredda att gå långt för att deras klienter ska bli nöjda.

Under äventyrets gång möter också Parker, mannen med hög IQ och ännu högre libido, den enda kvinnan i världen som kan få honom att börja fundera på att hålla sig till en säng.

Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dream Maker : Paris, New York, Köpenhamn - uppfyller dina drömmar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inte bra alls!
    Cecilia , 11 oktober 2018

    Fruktansvärt dålig bok! Hon upprepar sig i hela boken, Det känns som att hon behöver fylla ut boken med så många ord som möjligt eftersom berättelsen är så svag. Rekommenderas ej!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Audrey Carlan