Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (310.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Alexander Karim
Utgivningsdatum
2019-10-31
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113089621
Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död (ljudbok)

Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-10-31

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor


Alexander Karim debuterar med skruvad underhållningsroman, med vibbar av Memento och Måndag hela veckan.

När Jonas Paulsson vaknar på morgonen tror han att det är en helt vanlig söndag. Han äter frukost, går en sväng på stan och blir därefter brutalt mördad i sitt hem. När han sedan vaknar upp oskadd i sängen tänker han självklart att det hela var en mardröm. Men snart inser han att dagen han vaknar upp till är lördagen, dagen innan hans förestående död.

Lördagen verkar till synes likadan som första gången han upplevde den, förutom små, små skillnader. Stämningen på middagsbjudningen är inte lika hjärtlig, och tittar inte hans fru på mobilen lite oftare än förra gången? Han går och lägger sig och upptäcker när han vaknar att han har gått ytterligare en dag bakåt i tiden. Nu är han mer beslutsam än förvånad. Jonas Paulson inser att han har fått en unik möjlighet. Kommer hans handlingar kunna förändra det som ska hända? Hur många dagar tillbaka i tiden måste han gå för att lyckas förhindra sin plötsliga död?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra bok
  -, 20 september 2020

  Kunde inte sluta lyssna. Älskar berättelser m övernaturliga inslag o tidsresor. Rekommenderas!

 2. Fantastisk
  -, 19 januari 2020

  Bästa jag läst/lyssnat på, på mycket länge. Grymt Alexander Karim

 3. Årets bok!
  Läslusen, 14 december 2019

  Älskade den! Spännande och rolig och framförallt mycket extraordinär! Författaren läser upp sin egen bok alldeles perfekt också vilker höjer upplevelsen.

 4. Roande bok
  Stålis, 9 november 2019

  Roande bok, lite hopakok från andra berättelser men med en nytt slut. Finns väl lite mer att önska av berättartekniken men ser fram mot kommande böcker.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Alexander Karim

 • Modigast i världen

  Alexander Karim, Malin Karim

  Hur känns det att vara rädd för allting - och ändå tvingas göra det läskigaste av allt? Modigast i världen är journalisten Malin Karims och skådespelaren Alexander Karims gemensamma barnboksdebut - en varm och rolig högläsningsbok om att kliva ur ...

 • Rikast i världen

  Alexander Karim, Malin Karim

  Malin och Alexander Karim och illustratören Andrea Femerstrand kommer nu med den fristående fortsättningen på Modigast i världen, ännu ett spännande äventyr om rädda Alba, hennes lata get Yanko och flera av deras vänner. En regnstorm har kommit oc...