Tillbaka till den lilla ön i havet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Den lilla ön i havet (del 2)
Utgivningsdatum
2019-03-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789113089669
Tillbaka till den lilla ön i havet (e-bok)

Tillbaka till den lilla ön i havet E-bok

(7 röster)
E-bok,  Svenska, 2019-03-27

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Skickas inom 1-2 vardagar
    79
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    149
Visa alla 2 format & utgåvor
Flora har precis börjat återanpassa sig till livet på Mure, den lilla ön utanför Skottlands kust. Bytet av ett myllrande London mot oändliga tomma stränder och vidunderligt vacker natur känns helt rätt. Caféet som hon driver i det rosa huset nere vid hamnen går bra, hon har äntligen återförenats med sin något stökiga familj och har till råga på allt lyckats få sin urgulliga chef Joel att stanna på Mure med henne.

Men hur hon än försöker, verkar det omöjligt att komma sin nya kärlek in på livet. Varför håller Joel henne på en armlängds avstånd? Det blir inte lättare av att han behöver resa till New York titt som tätt i affärer.

Floras bästa vän Lorna har kärat ner sig i den lokala läkaren, Saif, som kom till ön efter flykten från Syrien. Han får kämpa hårt för att vinna öbornas förtroende samtidigt som han väntar på besked om vad som hänt hans familj som splittrades längs vägen. Inte ens lugnet på ön kan hjälpa mot de skakande nyheter han nås av, nyheter som kommer att förändra både hans och öbornas liv drastiskt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Colgan