Asymmetri (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-26
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Eva Åsefeldt
ISBN
9789113089874
Asymmetri (e-bok)

Asymmetri E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-09-26

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
So, Miss Alice, are you game? Frågan ställs av en man i sjuttioårsåldern som slagit sig ner på en parkbänk på Manhattan och börjat samtala med en ung kvinna som läser en bok. Det är i New York och den unga förlagsassistenten Alice inleder en romans med den världsberömda, och mycket äldre, författaren Ezra Blazer. Det är tidigt på det nya millenniet, med USA:s krig mot Irak som fond och där åren som går markeras av de nobelpris Ezra Blazer inte tilldelas. På Heathrow blir irakisk-amerikanska ekonomiprofessorn Amar, som är på väg till Kurdistan, kvarhållen över helgen. Vad har de här personerna med varandra att göra, och hur korsas deras vägar?

Lisa Hallidays kritikerhyllade debutroman är en undersökning av maktförhållanden, ojämlikhet, oskuld och erfarenhet, strävan och berömmelse, om västvärlden och Mellanöstern, talang och tur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Halliday

  • Asymmetrie

    Lisa Halliday

    Star-Autor trifft junge Assistentin: eine Liebe in New York, Verhöre in London. Sie ist fünfundzwanzig, er in den Siebzigern. Es beginnt auf einer Bank im Central Park. Hals über Kopf stürzt sich Alice in eine Lovestory mit dem berühmten Schriftst...