Hemligheten i Cornwall (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Cornwall (del 2)
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2019-02-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Örjan Sjögren
Originaltitel
A Cornish Affair
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
178 g
SAB
Hce
ISBN
9789113089904

Hemligheten i Cornwall

(64 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-02-13
89
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jude får kalla fötter på sin bröllopsdag och låter sin blivande make stå och vänta vid altarringen eftersom hon aldrig dyker upp i kyrkan. Hennes fästman blir förtvivlad, hennes mor rasande och alla de upprörda bröllopsgästerna får nu något att samtala om ute på Cape Cod under det närmaste året. Skamsen och skuldmedveten tar Jude sin tillflykt till Pengarrock, en fallfärdig herrgård i Cornwall där hon fått ett uppdrag att katalogisera familjen Trevillions gigantiska bibliotek. Herrgården Pengarrock blir en perfekt tillflyktsort för Jude, eftersom den är full av historia och hemligheter. Men en ny ägare dyker upp med vidlyftiga planer för huset och markerna. Jude känner sig manad att försvara Trevilion inför främlingen, hennes efterforskningar har nämligen lett in henne på ett spår som antyder om en fruktansvärd tragedi som ägde rum för århundranden sedan, en dispyt om en förlorad skatt. När den nye ägaren vill sätta ut Pengarrock till försäljning för att kunna genomföra sina planer inser Jude att tiden håller på att rinna ut om hon vill avslöja hemligheten och stoppa försäljningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hemligheten i Cornwall
 2. +
 3. Främlingen från Cornwall

De som köpt den här boken har ofta också köpt Främlingen från Cornwall av Liz Fenwick (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Hemligheten i Cornwall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst
  Inger Folker, 10 april 2023

  Författaren har ett bra flyt när hon beskriver både orten och människorna i boken. Den blir färgrik av det hon beskriver. Det är en bladvändare. En bra författare.

 2. En spännande bok
  Kim M. Kimselius, 22 november 2019

  Det märks att författaren tycker om Cornwall, för hon beskriver så det känns som om jag är på plats. Blir nyfiken på Cornwall och vill gärna resa dit, men än så länge får jag nöja mig med att göra det i Liz Fenwicks böcker.

  En spännande bok, med skattletande, hemligheter och kärlek. Som vanligt i Liz Fenwicks böcker är miljöskildringarna starka och tar med mig till platsen, husen och in i den djupaste grottan av hemligheter. En riktig sträckläsningsbok som jag varmt rekommenderar dig att läsa.

 3. Härlig!
  Karro, 1 augusti 2019

  En perfekt bok, lättsam att följa med i men ändå så innehållsrik och fantastiska miljöbeskrivningar! Supermysig sommarläsning där man som båda tidigare recensenter skriver - man vill veta mer och åka dit och uppleva platsen personligen.

 4. Toppen!
  Robin, 28 maj 2019

  En härlig bladvändare som man inte kan annat än tycka om! Underbar miljö och fina karaktärer. Jag vill veta mer...!

 5. Hemligheten i Cornwall

  Man vill bara gå in i boken och uppleva allt Tror jag måste åka dit på semester .Väntar på en fortsättning

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Liz Fenwick