Konferensen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Strandbergland (del 4)
Inläsare
Johan Ehn
Utgivningsdatum
2021-04-22
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113089928
Konferensen (ljudbok)

Konferensen Ljudbok

(101 röster)  |  Läs 12 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-04-22

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En grupp anställda på kommunens exploateringsenhet anländer till den pittoreska lilla stugbyn vid Kolarsjöns strand. De är där för att ha konferens om ett kontroversiellt projekt som väcker starka känslor, både på bygden och bland personalen.

Vad de inte vet är att någon iakttar dem från andra sidan sjön. Någon som är ute efter blodig hämnd. När mörkret faller börjar de försvinna, en efter en.

Nu måste de lära sig att samarbeta på allvar - om de ska ha en chans att överleva. Det är den värsta teambuildingen någonsin.

Vilka är egentligen de här människorna vi tillbringar större delen av vår vakna tid med, men inte valt själva - kollegorna?

"Mats Strandbergs storhet ligger i den kärlek och omsorg med vilken han tecknar de människor som befolkar hans mörka värld - men han är minst lika bra på att ta död på dem." - Niklas Natt och Dag
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Konferensen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underhållande
  -, 19 november 2022

  Älskade personbeskrivningarna. För mig som jobbat med IT inom statlig verksamhet så var igenkänningen stor. Sedan tycker jag att beskrivningarna av de skador som tillfogats offren var väl makabra. Jag tyckte också att personerna ibland svävade iväg i smått osannolika tankebanor och reflektioner om man ser till vilken oerhört pressad situation dom befinner sig i och hur fruktansvärt svårt skadade dom är. Men med det sagt så tycker jag fortfarande att boken var mycket underhållande.

 2. Less is more!
  -, 4 september 2021

  För utdragen berättelse, för makabra mord och ickevtrovärdig tyvärr!

 3. Mästerverk!
  -, 22 augusti 2021

  Man sitter som på nålar genom hela boken!

 4. Riktigt spännande
  -, 9 augusti 2021

  Jag visste ingenting om boken innan jag tryckte på play och blev förstås positivt överraskad av temat, i och med att jag aldrig läst Mats Strandberg förut. Riktigt spännande och snyggt sammanvävd historia som gav mig mersmak.

 5. Den bästa deckare jag läst någonsin
  -, 31 juli 2021

  Så spännande att jag sträckläste den

 6. Otroligt bra bok
  -, 28 juli 2021

  Sträcklyssnade på den här boken så otroligt spännande, läskig och medryckande.

 7. Spänning i sliten kommunkonferens

  Krocken mellan det tröga gråtrista kommunarbetet och den bestialiske mördaren som likt Agatha Christies böcker, eliminerar dem en efter en.

 8. Nej tack
  -, 20 juli 2021

  Om man gillar att läsa/lyssna på makabra skildringar av besinningslöst våld så varsågod! Saknar spänning och finess.

 9. Makaber
  Lotta, 20 juli 2021

  Drog mig för att lyssna vidare pga av dess makabra skildringar. Som läsare drivas du av att vilja veta hur det går och få slut på eländet. För otäck!

 10. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 30 april 2021

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Mats Strandberg är en av mina absoluta favoritförfattare. Älskar alla hans böcker, men allra mest hans skräckböcker. Och den här boken, Konferensen, gjorde mig absolut inte besviken. Fantastiska personbeskrivningar, klockrena nutidsskildringar, och riktigt läskig skräck. Och ingen övernaturlig skräck den här gången, utan i den här boken är det människorna som är skräcken. En riktigt, riktigt bra bok som jag absolut rekommenderar.

 11. Igenkänning, mycket humor & bra spänning!
  Kommunanställd, 29 april 2021

  Väldigt underhållande för alla oss som någongång varit på kick-off med jobbet & också uppskattar Slasher-genren. Roliga karaktärer & bra driv rätt igenom!

 12. Spännande och fina personpoträtt.
  -, 28 april 2021

  Mycket inteessant beskrivning av ett gäng människor och interaktionen mellan dem. Där de yrligt starka inte visa sig vara de som det går att lita på.

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Mats Strandberg