Konferensen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Strandbergland (del 4)
Inläsare
Johan Ehn
Utgivningsdatum
2021-04-22
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113089928
Konferensen (ljudbok)

Konferensen (ljudbok)

(19 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-04-22

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En grupp anställda på kommunens exploateringsenhet anländer till den pittoreska lilla stugbyn vid Kolarsjöns strand. De är där för att ha konferens om ett kontroversiellt projekt som väcker starka känslor, både på bygden och bland personalen.

Vad de inte vet är att någon iakttar dem från andra sidan sjön. Någon som är ute efter blodig hämnd. När mörkret faller börjar de försvinna, en efter en.

Nu måste de lära sig att samarbeta på allvar - om de ska ha en chans att överleva. Det är den värsta teambuildingen någonsin.

Vilka är egentligen de här människorna vi tillbringar större delen av vår vakna tid med, men inte valt själva - kollegorna?

"Mats Strandbergs storhet ligger i den kärlek och omsorg med vilken han tecknar de människor som befolkar hans mörka värld - men han är minst lika bra på att ta död på dem." - Niklas Natt och Dag
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Konferensen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 30 april 2021

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Mats Strandberg är en av mina absoluta favoritförfattare. Älskar alla hans böcker, men allra mest hans skräckböcker. Och den här boken, Konferensen, gjorde mig absolut inte besviken. Fantastiska personbeskrivningar, klockrena nutidsskildringar, och riktigt läskig skräck. Och ingen övernaturlig skräck den här gången, utan i den här boken är det människorna som är skräcken. En riktigt, riktigt bra bok som jag absolut rekommenderar.

 2. Igenkänning, mycket humor & bra spänning!
  Kommunanställd, 29 april 2021

  Väldigt underhållande för alla oss som någongång varit på kick-off med jobbet & också uppskattar Slasher-genren. Roliga karaktärer & bra driv rätt igenom!

 3. Spännande och fina personpoträtt.
  -, 28 april 2021

  Mycket inteessant beskrivning av ett gäng människor och interaktionen mellan dem. Där de yrligt starka inte visa sig vara de som det går att lita på.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mats Strandberg