Främlingen från Cornwall (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Cornwall (del 3)
Utgivningsdatum
2019-06-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Örjan Sjögren
ISBN
9789113089966
Främlingen från Cornwall (e-bok)

Främlingen från Cornwall E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-06-21

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När hennes nittiotvååriga farmor Jaunty drabbas av sjukdom och blir för klen för att leva ensam flyttar Gabriella Blythe in hos henne i den avlägset belägna stugan vid havsviken Frenchman's Creek i Cornwall för att hjälpa till. Jaunty vägrar att lämna stugan där hon bott i decennier. En gång var Jaunty en berömd konstnär men lever sedan länge tillbakadraget, fortfarande upptagen av händelser i sitt förflutna som inbegriper ett skeppsbrott under andra världskriget.

Gabriellas och Jauntys stillsamma liv vid havet får ett avbrott när en främling dyker upp under en storm ute på havet. Fin, som främlingen heter, har sökt sig till Frenchman's Creek eftersom han ärvt en vackert målad akvarell med motiv av en ensligt belägen stuga och målningen har något med hans egen familj att göra. När Fin försöker undersöka historien bakom målningen samtidigt som han lär känna Gabriella och Jaunty uppdagas en märklig familjehemlighet om ett långtgående svek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Främlingen från Cornwall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tavlor
    -, 24 april 2021

    Mycket givande och målande berättelse

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Liz Fenwick