En liten hattaffär på hörnet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (303.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-01-31
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Cecilia Falk
ISBN
9789113092218

En liten hattaffär på hörnet Ljudbok

(9 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-01-31

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Ellie Matthews mamma dör blir hon plötsligt ensam ansvarig för mammans gamla hattaffär i hjärtat av Dublin. Men förändringens vindar blåser och ett stort fastighetsföretag vill riva alla butikerna på gatan för att bygga en stor galleria. Ellie måste bestämma sig: Ska hon följa i sin mammas fotspår eller ska hon sälja?

Uppmuntrad av sina vänner bestämmer hon sig för att behålla affären och snart har brätten och band, fjädrar och flor blivit viktiga ingredienser i hennes liv. Kundkretsen växer snabbt - mängder av kvinnor visar sig vara på jakt efter den perfekta hatten för bröllop, modevisningar och fester.

Så möter Ellie den spännande rockmanagern Rory Dunne och lyckan tycks vara fullständig. Men varför fortsätter fastighetsföretagets advokat Neil Harrington att dyka upp på de mest oväntade platser?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En liten hattaffär på hörnet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Feelgood
    Kim M. Kimselius, 16 mars 2019

    Trots att boken var förutsägbar tyckte jag om den. Jag fick följa många olika karaktärer, som alla vävdes samman med Ellie och hennes hattaffär. En bok att läsa för att må bra. Blev dessutom sugen på en ny hatt. Jag älskar hattar. Rekommenderar boken till dig för en stund skön avkoppling.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marita Conlon-Mckenna