Den glömda rosenträdgården (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (216.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-02-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Lina Erkelius
ISBN
9789113092232
Den glömda rosenträdgården (ljudbok)

Den glömda rosenträdgården (ljudbok)

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-02-07
129
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Molly Hennessy lämnas ensam när hennes make David oväntat dör i hjärtinfarkt. Deras hus i byn Kilfinn är charmigt men befinner sig till stora delar i förfall. Till Mollys förskräckelse hör dessutom banken av sig och vill att Molly betalar av de lån som tagits på huset. Enda lösningen på Mollys problem ser ut att vara en försäljning av Mossbawn House.

Gina Sullivan jobbar på Cassidy's Café i Kilfinn, som ägs och drivs av Nora Cassidy. När Nora plötsligt drabbas av en lättare stroke tvingas Gina ta över ruljangsen och upptäcker till sin förvåning att hon inte bara klarar av uppgiften, hon skulle gärna driva bykaféet vidare i egen regi. Noras brorson Martin har dock planer på att ta över driften själv.

Kim O'Reilly har nyligen blivit av med både jobb och pojkvän, och känner att hon behöver en omstart. När faster Molly erbjuder henne en vistelse på Mossbawn House medan hon funderar över framtiden tackar Kim genast ja.

De tre kvinnorna söker alla en ny inriktning i livet och när Molly plötsligt får en idé till hur hon ska kunna behålla Mossbawn House blir både Kim och Gina delaktiga i hennes planer.

Efter framgångarna med En liten hattaffär på hörnet och Kockskola för ensamma hjärtan visar Marita Conlon-McKenna åter-igen att hon skriver irländsk feel-good när den är som bäst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den glömda rosenträdgården