Föda barn : barnmorskornas guide till din förlossning (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2019-04-05
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form)
Dimensioner
232 x 157 x 19 mm
Vikt
391 g
SAB
Vgab
ISBN
9789113092300

Föda barn : barnmorskornas guide till din förlossning

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-04-05
256
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Att föda barn är en upplevelse olik alla andra. Att så mycket smärta kan vara normal. Att förlossningar kan skilja sig så mycket åt. Att det kan vara så omöjligt att föreställa sig hur det ska bli. Att det ska komma en ny människa!

Författarna till Föda barn är alla barnmorskor med lång erfarenhet. De är övertygade om att kvinnan, genom kunskap om vad som händer i kroppen och varför det känns som det gör, kan uppleva mindre rädsla och större trygghet och därmed lättare hantera födandets alla olika delar och utmaningar.

De tar upp fakta om hur kroppen fungerar och vad som händer under varje steg av födandet. De utelämnar inget, förskönar inte, utan ger svar på allt man kan vilja veta inför förlossningen och förberedelserna inför den. Här finns bland annat handfasta råd om alla sorters smärtlindring, om mental träning och partnerns roll. Genom hela boken finns personliga förlossningsberättelser som visar på bredden i känslor och upplevelser kopplade till födande.

Föda barn är en uppdaterad och helt omarbetad nyutgåva av Förlossningshandboken från 2009.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Föda barn : barnmorskornas guide till din förlossning
  2. +
  3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 355 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Föda barn : barnmorskornas guide till din förlossning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärd!
    Cilla, 18 juni 2019

    Med den här boken har jag kunnat förbereda mig mentalt på det som komma skall. Lättläst, informativt, relevant, allt samlat på ett ställe. Det känns som att både jag och min partner har fått en tydligare bild av vad som kommer att hända i förlossningsrummet. Kort sagt; jag tycker jättemycket om den här boken!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna