Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2019-05-17
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Radelius, Helena (form) / Eidenberg Adamo, Lina (foto)
Dimensioner
245 x 176 x 20 mm
Vikt
730 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789113092331
Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow (inbunden)

Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-05-17

Slutsåld

I den här kokboken ger vi oss ut i världen för att inspireras av de bästa skönhetshemligheterna från världens mest tongivande beautyplatser. Kapitlen utgår från Seoul, Tokyo, Paris, Los Angeles och Stockholm. Här föds trender som präglar badrumsskåp och skafferier världen över, och boken guidar och inspirerar läsaren att själv prova maten, kultprodukterna och rutinerna hemma för att skruva upp sin glow till nästa nivå.

Destination Beautyfood är främst en kokbok, men guidar även till ingredienserna, rutinerna och kultprodukterna. Här får vi veta allt om hur vi får porslinshy som en japanska, glow (gwang) som en koreanska, hur vi blir lika effortless chica som parisiskorna och vad Los Angeles gyllene it-girls egentligen dricker i sina smoothies.

Vi navigerar genom ett glossigt skönhetsuniversum där sheetmasker och nordiska superfoods har en lika självklar plats som franska apoteksprodukter och soppkastruller. Gränserna mellan kök och badrum suddas ut: skönhetsrutinen är en livsstil där hudvården serveras på både krämtub och tallrik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt
  Rebecka R , 1 augusti 2021

  Riktigt fin guide till god mat och bra hudvård, skriven med underbart språk. Rekommenderar verkligen! Mycket lärorik, innehållsrik och överraskande på flera sätt.

 2. Älskar
  Simone, 1 augusti 2021

  Älskar denna! Massa härliga recept samt info om olika råvarors egenskaper för att få i sig alla vitaminer och mineraler och inte minst dom älskade antioxidanterna. Den gör en inte mindre besviken med alla konkreta hudvårdstips.
  Maria är helt enkelt en stjärna i hudvårds-köket och med sina beauty tips.

  // Simone
  Hudvårdssnack

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Maria Ahlgren

 • Beauty Food

  Maria Ahlgren

  Nourish your hair and skin with recipes to bring out the very best in you, inside and out.Enjoy healthy recipes for breakfast, filling main meals, juices, smoothies and even delicious desserts and decadent cocktails - all carefully chosen to bring...