Där solen går upp i väster (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (265.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna-Maria Käll
Utgivningsdatum
2019-03-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113092560
Där solen går upp i väster (ljudbok)

Där solen går upp i väster (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-03-14

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En man från Paris förlorar sin familj när de faller från en rosa granitklippa i den lilla byn Ploumanac'h, i Bretagne. Åter i Paris isolerar han sig på fruns kontor och går igenom dator och papper för hitta en förklaring till fallet. Vem var egentligen hans fru?

Samtidigt följer vi hur en gammal man och en polis från byn i Bretagne påverkas av olyckan på stranden. Den gamle mannen har sett fallet från klippan men tiger om hela sanningen, och för polisen väcker händelsen frågor och traumatiska minnen.

Britta Röstlunds andra roman handlar om ett dödsfall, men det är ingen kriminalroman. Snarare ställer den frågor om vem som är frisk och vem som är galen. Om förutfattade meningar, tro, rädsla, mänsklighet, om att skapa sin egen verklighet. Precis som i debutboken Vid foten av Montmartre är miljön en av huvudpersonerna, denna gång utspelar det sig i det karga Bretagne.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Britta Röstlund

  • Vid foten av Montmartre

    Britta Röstlund

    På en boulevard nära Montmartre ligger Mancebos speceriaffär. På en våning ovan bor han med sin familj, och rakt över boulevarden finns kusinen Tariqs skomakeri. Livet går sin gilla gång, men i ett slag förändras hans tillvaro då madame Cat kommer...