Bli hälsoklok : Lofsans bok om hållbar livsstil (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (142.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lovisa Sandström
Utgivningsdatum
2019-08-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113093000
Bli hälsoklok : Lofsans bok om hållbar livsstil (ljudbok)

Bli hälsoklok : Lofsans bok om hållbar livsstil Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-08-15

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ska träna, äta, och leva för att må bra. Samtidigt som vi vet vad vi behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att få till det. Varför?

Lovisa Sandström har jobbat som personlig tränare under många år och i den här boken delar hon med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en träning som verkligen fungerar och som håller över tid - en hållbar livsstil helt enkelt.

Det handlar om hur mycket du måste träna om du inte rör dig annars, för att vara "skyddad" mot det farliga stillasittandet, hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning, och varför du bör börja där du är, inte där du vill vara. Hur stress och sömnbrist påverkar inte bara vår vardag utan också våra träningsresultat.

Detta är inte en vanlig träningsbok, utan en faktaspäckad och viktig genomlysning av en rad hälsoaspekter i våra liv. Lär dig av Lovisas bästa knep - som hon använt på ett stort antal människor genom åren - och hitta dina nycklar till vad som verkligen fungerar!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lovisa Sandström