Totalskada (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2019-05-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
178 x 110 x 19 mm
Vikt
171 g
SAB
Hc
ISBN
9789113094700

Totalskada

(37 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-05-15
89
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Agneta och Xavier har levt i ett långt äktenskap. I takt med tiden och att barnen lämnat hemmet är det som om avståndet dem emellan successivt ökar. Ett outtalat tomrum som ingen av dem riktigt vet hur de ska fylla.

Grälen och striderna är över. Saker och ting får passera. De har ju ett bra liv, en tillvaro fylld av trygga vanor, och de har utvecklat en ömsesidig tolerans. Men kanske har detta ett pris? För där finns också en bräcklighet mellan dem, som kan bli till en spricka som kan gå på djupet och orsaka stor skada.

Men när katastrofen kommer är det utifrån. Och den ställer hela deras tillvaro och deras förhållande på spel. Det är Agneta som är den skyldiga. Hur ska hon överleva skulden? Och när de förlorat sitt hem, hur hemma är de med varandra, egentligen? Vad är värt att slåss för? Och vad ska man släppa för att kunna gå vidare?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Totalskada
 2. +
 3. 1979 : Johanna och Ingrid - ett familjedrama

De som köpt den här boken har ofta också köpt 1979 : Johanna och Ingrid - ett familjedrama av Helena Von Zweigbergk (inbunden).

Köp båda 2 för 324 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Totalskada. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok om ältande
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 16 maj 2021

  Det här var en bok som kändes som en hel evighet att läsa. Ältande rakt igenom hela boken. Varje sida. Varje ord. Det fanns inga karaktärer jag tyckte om. De var alla barnsliga på sina sätt och jag upplevde det faktiskt näst intill plågsamt att ta mig igenom berättelsen. Det var inte mycket som hände förutom ältandet. Om (!) jag någonstans hade ett litet hopp om att slutet skulle avsluta allt på ett bra sätt så hade jag blivit besviken. Och det var vad jag blev, besviken. Slutet var, enligt m... Läs hela recensionen

 2. Helena von Zweigbergk när hon är som bäst
  Maria , 9 november 2020

  En stark och gripande berättelse som går rakt in. Helena von Zweigbergk har gjort det igen! Vi vill ha fler böcker som den här av författaren.

 3. Läste inte klart
  Viktoria, 5 augusti 2019

  Okej, jag läste bara en tredjedel av (den tunna) boken. Karaktärerna var tunna och klichéartade och det var svårt att tycka om, eller förstå någon av dem. Synd på ett spännande tema.

 4. Läs inte om du inte vill bli på dåligt humör
  Rutig, 8 juli 2019

  Huvudkaraktären är sååååå hopplös. Trist när kvinnor porträtteras som ofokuserade, veliga och känslostyrda mähän. Så välj en annan bok till hängmattan !

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Helena Von Zweigbergk