Hos oss på Chestnut Street (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (303.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Irene Lindh
Utgivningsdatum
2019-05-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Eva Haskå
ISBN
9789113095028
Hos oss på Chestnut Street (ljudbok)

Hos oss på Chestnut Street (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-05-09
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"De platser Maeve skapade i sina romaner och noveller - Knockglen, Castlebay, Mountfern och många andra - blev lika verkliga för hennes läsare som Irlands verkliga platser.

I själva verket har den irländska turistbyrån ofta fått förklara för besökare att de faktiskt inte bara kan ta en buss eller ett tåg för att åka och besöka dem. Även Chestnut Street är uppdiktad, men det Dublin som skildras är mycket verkligt: en stad som förändrats genom åren på olika sätt, vilket levandegörs i berättelserna om människorna som bor där och deras familjer.

Maeves fantasi kretsade kring en gata där människorna gick ut och in i varandras liv och då och då skrev hon en berättelse om en av dem. Den lade hon sedan i skrivbordslådan 'för framtida bruk', som hon brukade säga. Maeve skrev berättelserna under flera decennier, alltid i avsikt att en dag kunna samla dem i en bok där Chestnut Street stod i centrum.

Jag är mycket med nöjd med redaktörernas arbete med att sätta ihop dem till en volym, som Maeve avsåg - till denna härliga Maeve Binchy-bok kallad Hos oss på Chestnut Street."

Gordon Snell, i förordet till Hos oss på Chestnut Street.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hos oss på Chestnut Street