Victoria line, Central line (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (277.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Irene Lindh
Utgivningsdatum
2019-05-31
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Katarina Jansson
ISBN
9789113095059
Victoria line, Central line (ljudbok)

Victoria line, Central line (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-05-31
124
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag tittar ofta på människors ansiktsuttryck när jag möter dem på gatan, deras berättelser står skrivna där. Är den där mannen otrogen? Bär den där kvinnan på en hemlighet? Överallt är det intressant, ingen är tråkig. Maeve Binchy

Från Green Park till Brixton, Shepherd's Bush till Chancery Lane får en del av de många miljontals tunnelbaneresenärerna och londonborna sina egna berättelser nedtecknade. De 25 berättelserna i samlingen har alla fått namn efter stationer på Victoria line och Central line i Londons tunnelbana.

I berättelsen Kings Cross får en kvinnlig mellanchef en ny sekreterare, Eve, som visar sig vara inget mindre än en feministisk karriärstrateg. I Notting Hill Gate försöker en journalist klura ut en västindisk kollegas mystikomgärdade privatliv. I Highbury & Islington våndas en ung man när han ska presentera sin fästmö ur arbetarklassen för sin förnäma mor och syster. I berättelsen Shepherd's Bush kommer irländska May till London för att göra abort, en berättelse som blivit legendarisk på Irland, eftersom ingen när samlingen publicerades skildrat den erfarenhet som många irländska kvinnor delade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Victoria line, Central line