Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre liv - hur du vilar, äter, tränar och sover dig friskare (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-02-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Sandra Medin
ISBN
9789113095530
Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre liv - hur du vilar, äter, tränar och sover dig friskare (e-bok)

Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre liv - hur du vilar, äter, tränar och sover dig friskare (e-bok)

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-06
123
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vi vet egentligen exakt vad vi behöver göra för att må bättre, men väldigt få av oss gör det. Hälsobalansen innehåller läkaren Rangan Chatterjees samlade kunskap vad gäller vår hälsa.

Hans patienter söker vård för att få en diagnos och medicin, men han uppmanar dem i stället att söka svaret i sin livsstil och menar att om vi bara levde mer medvetet skulle många av våra symptom försvinna av sig själva. Livsstil och mat är en kraftfull medicin och här väver han samman sina egna råd med den senaste vetenskapliga forskningen.

Boken bygger på de fyra hälsonycklarna Vila, Mat, Rörelse och Sömn. Att hitta balansen mellan de fyra nycklarna - inte sträva efter perfektion inom de enskilda nycklarna - är grunden till en god hälsa. Om du tränar mycket och prestationsinriktat men sover dåligt kommer du ändå inte att må bra.

Han ordinerar bland annat egentid i minst en kvart om dagen, periodisk fasta, mer promenader i vardagen och rutiner för sänggåendet som gör att du känner dig pigg när du vaknar. Enkla och inspirerande steg som lätt blir till en daglig rutin!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre liv - hur du vilar, äter, tränar och sover dig friskare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Klockren, äntligen någon som förstår helheten Tack
    Malin Roth , 3 mars 2019

    Fantastiskt att läsa att allt har betydelse, livet förändras inte med en liten tablett utan vi har eget ansvar att se till att vi är friska. Väldigt väl investerad tid att läsa boken. Den bästa sen jag läste till Osteopat där vi oxå behandlar kroppen som en helhet, jackpot

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre...