Byggnadsvård : hur du får tid, råd och kraft att restaurera ditt hem (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2021-01-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Tillström, Anna-Karin (form) / Åberg, Erika (foto)
Dimensioner
247 x 178 x 25 mm
Vikt
836 g
SAB
Icv,Ppbda
ISBN
9789113096292
Byggnadsvård : hur du får tid, råd och kraft att restaurera ditt hem (inbunden)

Byggnadsvård : hur du får tid, råd och kraft att restaurera ditt hem

(22 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-01-13
269
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Följ med på byggnadsantikvarien Erika Åbergs egen husresa. Här delar hon med sig av sina erfarenheter och bästa råd - från planering och strategier till praktiska projekt.

Ett gammalt hus eller en lägenhet med historisk själ och atmosfär är en dröm för många. Ett bekvämt familjeliv i ett charmigt hem med moderna funktioner, sunda material och vackra detaljer. Men vardagen i en äldre byggnad innebär också att det alltid är något som ska repareras, bytas ut eller förskönas.

Erika Åberg och hennes man har under ett drygt decennium restaurerat sin gård från grunden, ute och inne, och levt familjeliv med två små barn under tiden. Hur får man tid, råd och kraft?

I den här boken berättar hon i tio kapitel om tio grundläggande sätt att tänka kring byggnadsvård och restaurering. Det handlar om allt från förhållningssätt till praktiska steg för steg-moment. Boken visar hur du kan restaurera på ett sätt som är hållbart; för hemmet, för miljön och för dig och din familj.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Byggnadsvård : hur du får tid, råd och kraft att restaurera ditt hem
 2. +
 3. Det sitter i väggarna : historien om ditt hus och hur du vårdar det

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det sitter i väggarna : historien om ditt hus o... av Erika Åberg (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Byggnadsvård : hur du får tid, råd och kraft att restaurera ditt hem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tankar och tips
  Lillanpillan, 3 januari 2022

  Erika Åberg delat med sig av sina tankar och erfarenheter av hur man kan återställa och ändra ett gammalt hus. Många bra tips.

 2. Fantastisk bok
  Helena Gävert, 8 juni 2021

  Har tyckt väldigt mycket om serien Det sitter i väggarna och boken är perfekt som en förlängning av den serien. Erika Åberg är väldigt duktig på sitt område,många bra bilder och informativ text utan att bli pretentiös

 3. Mycket givande bok
  Pian Bates, 14 april 2021

  En mycket bra bok med tydliga beskrivningar och dessutom trevlig att läsa. Kan verkligen rekommendera boken om du behöver råd inför en renovering.

 4. Rekommenderas
  Eva Jonsson, 1 mars 2021

  Mycket läsvärd och trevligt skriven bok. Erika har lyckats skriva en personlig bok och ändå fått med viktig information. De har hållit på att renovera i 12 år och känner sig "klara" .

Visa alla 4 recensioner