Byggnadsvård : hur du får tid, råd och kraft att restaurera ditt hem (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2021-01-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Tillström, Anna-Karin (form) / Åberg, Erika (foto)
Dimensioner
247 x 178 x 25 mm
Vikt
841 g
SAB
Icv,Ppbda
ISBN
9789113096292
Byggnadsvård : hur du får tid, råd och kraft att restaurera ditt hem (inbunden)

Byggnadsvård : hur du får tid, råd och kraft att restaurera ditt hem

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2021-01-13
239
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Följ med på byggnadsantikvarien Erika Åbergs egen husresa. Här delar hon med sig av sina erfarenheter och bästa råd ? från planering och strategier till praktiska projekt.

Ett gammalt hus eller en lägenhet med historisk själ och atmosfär är en dröm för många. Ett bekvämt familjeliv i ett charmigt hem med moderna funktioner, sunda material och vackra detaljer. Men vardagen i en äldre byggnad innebär också att det alltid är något som ska repareras, bytas ut eller förskönas.

Erika Åberg och hennes man har under ett drygt decennium restaurerat sin gård från grunden, ute och inne, och levt familjeliv med två små barn under tiden. Hur får man tid, råd och kraft?

I den här boken berättar hon i tio kapitel om tio grundläggande sätt att tänka kring byggnadsvård och restaurering. Det handlar om allt från förhållningssätt till praktiska steg för steg-moment. Boken visar hur du kan restaurera på ett sätt som är hållbart; för hemmet, för miljön och för dig och din familj.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Byggnadsvård : hur du får tid, råd och kraft att restaurera ditt hem
  2. +
  3. Så renoveras torp & gårdar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så renoveras torp & gårdar av Göran Söderström, Axel Unnerbäck, Ove Hidemark, Elisabet Stavenow-Hidemark (inbunden).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Byggnadsvård : hur du får tid, råd och kraft att restaurera ditt hem. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas
    Eva Jonsson, 1 mars 2021

    Mycket läsvärd och trevligt skriven bok. Erika har lyckats skriva en personlig bok och ändå fått med viktig information. De har hållit på att renovera i 12 år och känner sig "klara" .

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erika Åberg