Tårtor : lager för lager - steg för steg (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2020-04-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Carlsson, Hannah (form) / Pe, Helén (foto)
Dimensioner
246 x 175 x 20 mm
Vikt
614 g
SAB
Qcae
ISBN
9789113096346
Tårtor : lager för lager - steg för steg (inbunden)

Tårtor : lager för lager - steg för steg

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-04-01

Slutsåld

Det finns många tillfällen att fira under året, och inget signalerar kalas så mycket som en tårta!

I den här boken visar Cecilia Hagerling Larsson steg för steg och lager för lager hur man enkelt kan göra den mest imponerande tårta, och levererar ett stort antal kombinationsmöjligheter. I sex kapitel går hon igenom de omistliga lagren: Bottnar, mousser, pannacottor, krämer, frostings och krisp, och presenterar många olika varianter för varje lager.

En tårta kan göras hur enkel eller svår som helst. Med den här boken kan du bestämma vilken nivå du vill lägga tårtan på och hur snabbt du vill ha den klar. Du kan skapa allt från en hög bröllopstårta med olika fyllningar, smaker och konsistenser, till en brownie med en snabb kräm.

Du får också tips på de bästa verktygen och genvägarna, olika spritstekniker och hur du kan skapa dekorationer av sockerpasta. Dessutom finns här tolv färdigkombinerade tårtrecept som kan kröna vilken fest som helst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tårtor : lager för lager - steg för steg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Super bra för att skapa sina egna tårtor
  Julie, 31 januari 2022

  Jättebra bok men många olika recept så man kan mixa och matcha enligt sin fantansi (och smak). Finns allt från vanliga tårtbotten, mousse och frosting.

 2. Ultimata tårtboken
  Maloo, 10 september 2020

  Innehåller allt man behöver för att göra en tårta ur boken eller komponera egna på många olika sätt. Har aldrig stött på en bättre tårtbok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Cecilia Hagerling Larsson

 • Baka i långpanna : från kakor och godis till tårtor och matbröd

  Cecilia Hagerling Larsson

  Allt går att baka i långpanna! I denna bok visar Cecilia Hagerling Larsson - känd från bloggen Homemade Stockholm - hur smidigt det är att göra allt från kakor och godis till tårtor och matbröd i en form. Här finner du allt från klassiska bakverk ...