Att vinna över ensamheten : psykologens bästa råd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113096377
Att vinna över ensamheten : psykologens bästa råd (e-bok)

Att vinna över ensamheten : psykologens bästa råd E-bok

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-08-27

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vi talar sällan om det, men vi är många som kan känna oss ensamma. Det kan vara en faktisk avsaknad av social samvaro eller en känsla av att inte bli sedd, förstådd och bekräftad av de människor man har runt omkring sig.

Ensamhet bör beskrivas som en av vår tids folksjukdomar. Vi har skapat ett samhälle som fokuserar på individen oavsett hur det får oss att må, och inte sällan blir kostnaden stress, ensamhet och en känsla av tomhet. Samtidigt står såväl samhället som den drabbade ofta handfallna när det kommer till att åtgärda problemet. Hur gör man egentligen för att få nya vänner? Hur lever man med någon, och inte bara bredvid? Hur vågar man ta de där viktiga små stegen till en förändrad livssituation med större gemenskap?

Anna Bennich, leg psykolog och leg psykoterapeut, möter många människor som kämpar med olika former av ensamhet. Här beskriver hon tillståndets olika uttryck, orsaker och effekter. Hon lyfter fram den senaste forskningen om relationernas betydelse för vår hälsa och ger handfasta tips och strategier för hur vi kan öka och fördjupa relationerna i våra liv. Hon lyfter även frågan om allas vårt gemensamma ansvar för att se och finnas till för varandra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Bennich

  • Sommarstugan : konsten att överleva sommaren med släkten

    Björn Öberg, Anna Bennich

    Delar du sommarstuga med släkten? Imponerande, eftersom det inte bara är upplagt för sommaridyll utan även för emotionell härdsmälta. Om du är en av de hundratusentals svenskar som ser fram emot ännu en sommar med systers pojkväns bonusbarn och an...

  • Sommarstugan ? konsten att överleva sommaren med släkten

    Björn Öberg, Anna Bennich

    Delar du sommarstuga med släkten? Då vet du hur svårt det kan vara att förena allas viljor och förväntningar. Men var lugn, nu finns boken som kan hjälpa dig att undvika de värsta grundstötningarna. Vill nya svägerskan styla om farmors heliga sovr...