Fallet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (213.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2019-07-31
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113097046
Fallet (ljudbok)

Fallet (ljudbok)

(24 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-07-31

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 2002. Stockholm har börjat återhämta sig efter 90-talets IT-krasch och ekonomin ser ljusare ut. På krogen träffar Mikael Lotta och strax påbörjar de sin gemensamma bostadskarriär. De följande åren flyttar de från lägenhet till lägenhet, allteftersom lånen ökar. Inga moln finns på den klarblå bostadshimlen, och Mikael börjar spekulera i nybyggda lägenheter som en säker investering.

Men när bostadspriserna slutar stiga och marknaden för nya lägenheter fryser ihop blir Mikaels fall hårt och brutalt. På samhällets botten är det ingen som lyssnar, så när Mikael snappar upp ett rykte att någon i hans närhet hotas, får han inget gehör. Ensam och desperat skaffar han en pistol och sätter sin egen plan i verket, men snart dras han in en våldsspiral som blir allt svårare att stoppa.

Fallet är en thriller om sociala orättvisor och om hur nära gränsen till personlig konkurs vi alla faktiskt ligger. Den är Wilderängs första helt fristående bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fallet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inte i klass med tidigare W-böcker
    OM, 4 december 2019

    Blev besviken. Seg. På inget sätt lika fängslande som Lars Wilderängs tidigare böcker. Kanske kan min negativa uppfattning bero på att jag använde ljudbok för första gången.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng