En annan tid (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (419.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 23)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2019-09-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789113097060
En annan tid (ljudbok)

En annan tid Ljudbok

(89 röster)  |  Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-12

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Lee Child ger ordet bladvändare en ny innebörd." Michael Connelly

Jack Reacher är tillbaka. Den här gången ger han sig i kast med sin pappas förflutna och upplösningen är den mest hårresande och blodisande hittills.

Jack Reacher planerar att följa höstsolen på en storslagen roadtrip genom USA, från Maine till Kalifornien. Han kommer inte långt. På en landsväg djupt inne i New Englands skogar ser han en skylt som leder till en plats han aldrig har varit på - staden hans pappa är uppvuxen i. Han bestämmer sig för att göra en avstickare dit. I stadshuset morgonen därpå frågar Reacher var hans gamla familjehem ligger. Han får då höra att ingen vid namn Reacher någonsin har bott i staden. Reacher vet att hans far aldrig återvände till sin hemstad. Nu är frågan om han var där till att börja med. Så inleds ännu ett adrenalinfyllt nagelbitaräventyr för vår hjälte Jack Reacher.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av En annan tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Seg
  -, 17 augusti 2020

  Alltför detaljerade beskrivningar som gjorde boken onödigt seg, för det är inget fel i grundstoryn. Typiskt amerikanskt-att få betalt per sida-känsla. Hur noga behöver en kaklad vägg beskrivas när man ska slå ett föremål mot det?? Nja, kan nog inte rekommendera denna. Synd för andra, äldre är mycket bättre.

 2. "Trött" Reacher-bok / sämsta i serien
  Max, 26 juli 2020

  Jag har läst och mer eller mindre gillat alla de tidigare Reacher-böckerna, men vill varna för den här förutsägbara och tråkiga smörjan. Uselt, tyvärr, och det blir den sista Reacher-boken för min del, eftersom författaren verkar ha tröttnat nu.

 3. Jättebra
  Maria Bäckström, 15 april 2020

  Intressant med lite historia om reacher och som vanligt spänning på max

 4. En annorlunda Jack Reacherbok
  Kim M. Kimselius, 14 december 2019

  En annan tid av Lee Child är den 23:e boken om Jack Reacher. I de senaste böckerna har vi fått stifta bekantskap med Jacks familj. Den här gången nystar han i sin pappas förflutna när han av en händelse kommer till den plats där hans far är född och uppvuxen.

  Det är mycket som pågår på den här platsen, hemska saker som vi som läsare får ta del av långt innan Jack Reacher kommer in i handlingen. Något som gör den här boken väldigt stark och annorlunda mot de tidigare böckerna.

  ... Läs hela recensionen

 5. Övermansklig
  Jan Olof Karlsson (Kungälv), 10 december 2019

  För amerikansk super människa, oavsett antal motståndare och odds vinner han alltid, blir tradigt. Tyvärr så kan jag inte rekomendera boken.

 6. Magnus Rosman är grym berättare!
  Christofer H Bagge, 2 november 2019

  Jag har lyssnat på alla Jack Reacher böckerna och Magnus Rosman är halva nöjet med böckern!
  Böckerna som är rätt våldsamma och spännande ger lyssnarna ändå en en trygghet av att vara på Jack's sida och ibland också en lite förbjuden glädje över att han tar han om buset...

 7. Efter en relativt lång och lite seg inledning blev det...
  - (Stockholm), 3 oktober 2019

  Efter en relativt lång och lite seg inledning blev det riktigt spännande. Jag hade gett boken ett högre betyg om inledningen varit lite rappare. Andra halvan ger jag fem stjärnor.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Lee Child