Lev mer, tänk mindre : bli fri från nedstämdhet och depression med metakognitiv terapi (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (96.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Camilla Nilsson Jern
Utgivningsdatum
2019-09-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Henrik Sjöberg
ISBN
9789113097282
Lev mer, tänk mindre : bli fri från nedstämdhet och depression med metakognitiv terapi (ljudbok)

Lev mer, tänk mindre : bli fri från nedstämdhet och depression med metakognitiv terapi (ljudbok)

(18 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-09-18

Styckköp

139
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lev mer, tänk mindre visar hur du med hjälp av metoden metakognitiv terapi (MCT) kan bli fri från depression och nedstämdhet. Terapiformen håller på att slå igenom på bred front i världen, som ett nytt sätt att behandla depression.

Depression är ett växande problem för allt fler, och WHO larmar om att depression inom tre år blir den största sjukdomsbördan i världen. Men vad kan man som enskild göra åt det? Vi har vant oss vid att tackla en kris genom att bearbeta den, tänka och analysera - men det är enligt behandlingsformen fel väg att gå. I stället bör vi låta saker passera och metakognitiv terapi lär oss hur.

Boken introducerar metoder för den som lider av nedstämdhet, men är även användbar för den som vill slippa hamna där. Genom att sluta grubbla och oroa oss återfår vi livsglädje och energi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Lev mer, tänk mindre : bli fri från nedstämdhet och depression med metakognitiv terapi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra läsning
  Nina, 7 juli 2020

  Intressant och bekräftande för mig som terapeut

 2. Bra budskap-viktigt
  Ulrika, 2 juni 2020

  Bra budskap men tjatade om samma sak hela tiden. Kunde ha skrivits på färre sidor

 3. Livsomvändande!
  Hej, 29 maj 2020

  Livsomvändande, banbrytande. Efter 40-tal psykolog/kbt-timmar och ett liv i fånge av grubbel och obefintlig mental ork har jag under 10 år efter kraftig utbrändhet aldrig känt ett sånt hopp som efter denna bok. Utifrån min egen erfarenhet av långa och många medicinerings-år, åratal av vilande sjukskrivningar känns det som att polletten trillar ner. Rädslan för att tappa kontrollen om man slutar analysera. Rädslans att aldrig bli frisk för att man slutar ta allt på allvar... alla listor alla k... Läs hela recensionen

 4. Hjälpsam
  GitarrSolo, 2 mars 2020

  Insåg att det var mitt ¿CAS som var problemet och inte dom situationer som jag trodde var det

 5. En bok med djup och berörande
  Marianne Frilund, 26 oktober 2019

  Spännande input till ett ämne som diskuterats så länge jag kommer ihåg. Ett ämne inom vilken den ena behandlingsfilosofin avlösts av varandra. Pia Callesen kommer in på en nytt perspektiv som stimuleraren till att veta mera, lära mera. Kan detta vara något för oss som både som hjälpare och hjälpbehövande.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Pia Callesen

 • Live More Think Less

  Pia Callesen

  The Danish Bestseller Now Available in English Dr Pia Callesen presents the first practical book on metacognitive therapy, a groundbreaking new treatment proven to stop depression in its tracks. Many of us struggle with overthinking. We endlessly ...