En halv värld bort (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-04-28
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Hanna Svensson
ISBN
9789113097527
En halv värld bort (e-bok)

En halv värld bort E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-04-28

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kerry Hayes vet exakt vem hon är: ensamstående mamma, städare och Mariah Careys största fan. Uppvuxen på olika fosterhem runt om i London har hon inte haft ett helt lätt liv. Ända sedan hon var liten har hon drömt om att återse sin lillebror som adopterades bort när de båda var små. Varje år skriver hon brev till honom, men de verkar aldrig komma fram, tills en dag när hon får ett sms.

Noah Martineau tror sig veta exakt vem han är: en framgångsrik brottmålsadvokat, med fru och barn och ett stort hus i Primrose Hill. Han har aldrig blickat bakåt, allt han någonsin behövt har funnits där i hans absoluta närhet. Hans föräldrar har alltid gett honom samma kärleksfulla bemötande som hans syskon, och den lilla detaljen att de har olika färg på sin hud har aldrig haft någon betydelse.

Trots det så är det något som skaver. Något som har skavt i honom hela hans liv utan att han har kunnat sätta fingret på vad det är. Men har man alltid hållit en dörr hårt stängd inom sig, så spiller det lätt över på andra områden i livet.

Samtidigt som hans äktenskap knakar i fogarna håller en kraftig vindpust på att blåsa upp dörren på vid gavel. Och plötsligt står Noah öga mot öga med ett förflutet han aldrig tidigare ägnat en tanke.

En halv värld bort är en känslosam och gripande berättelse om två syskon vars förutsättningar plötsligt ändrades och som gav den ena ett liv som den andra enbart kunnat drömma om. Och när de ställs inför det faktumet, hur ska de gå vidare med sina liv?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En halv värld bort. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Känslosam historia
    Trädgårdsgumman, 14 april 2021

    Mycket gripande historia, tårarna rann i slutet av boken. Handlar om att bli lämnad och hitta tillbaka, om hur viktiga de två första åren i ens liv är. Kan varmt rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mike Gayle