Ayurveda : traditionell kunskap för en modern livsstil (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-01-03
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Malin Barrling
ISBN
9789113097923
Ayurveda : traditionell kunskap för en modern livsstil (e-bok)

Ayurveda : traditionell kunskap för en modern livsstil (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-01-03
39 59 Du sparar 34%
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Trots den snabba utvecklingen i vår moderna värld saknar många människor permanenta lösningar för att leva ett hälsosamt liv. Men en av världens äldsta hälsovetenskaper - ayurvedan - kan hjälpa oss med det.

Janesh Vaidya är en internationellt välkänd ayurvedapraktiker, som i den här boken guidar oss till hälsa genom tre områden: mat, livsstil och mental utveckling. Om du har obalanser i kropp eller sinne kommer ayurvedan att hjälpa dig att hitta dem och ge dig redskap för att balansera dem.

Den huvudsakliga anledningen till att ayurveda har överlevt genom århundradena är dess holistiska sätt att betrakta hälsa. Det är naturlig hälsa för fysisk, mental och andlig utveckling genom alla åldrar och aspekter av livet. Vid exempelvis smärta, oavsett om det är migrän, magont eller annat, ses värken som en signal från kroppen som bör tas på allvar istället för att stängas av med piller.

Den här boken förmedlar hela grunden till ayurveda, dessutom kompletterad med helt nya, unika tester som läsaren kan utföra på sig själv. Du lär dig både att hitta ditt så kallade födelsedominanta element men även nuvarande obalanser, vilket saknas i de flesta ayurveda-böcker på marknaden.

Traditionell läkekonst för ett modernt liv!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ayurveda : traditionell kunskap för en mo...