Flickan i skogen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (341.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntsson
Utgivningsdatum
2020-10-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Christian Ekvall
ISBN
9789113097992
Flickan i skogen (ljudbok)

Flickan i skogen Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-01

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Elissa är tretton år när hon kidnappas. Mitt på dagen blir hon inkastad i en bil, nedsövd och bortförd. När hon vaknar ligger hon fastkedjad i en håla under jorden, djupt inne i skogen. Hon har ingen aning om vem hennes kidnappare är, men hans beteende blir allt mer oförutsägbart.

Elijah är en pojke som har ägnat hela sitt liv åt att utforska varje del av skogen, och det är så han hittar Elissa. Elissa inser att den märkliga Elijah är hennes enda chans att komma undan med livet i behåll. Men Elijah vägrar att ringa polisen. Han är glad över att äntligen ha fått en vän. Och han vet hur det här kan sluta. Elissa är inte den första flickan han har hittat fången i skogen.

Flickan i skogen är en internationellt omtalad psykologisk thriller med nervkittlande vändningar.

Denna thriller är en riktig rysare, intelligent och smidig, och sten läggs till sten för att göra bilden hel och lösningen möjlig. Det är begåvat skrivet, och ett imponerande intrigbygge. BTJ

"Otroligt spännande, med en oväntad twist." The Guardian

"Lloyd är en unik ny talang inom thrillergenren." The Daily Mail
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flickan i skogen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kidnappad
    -, 19 mars 2022

    Boken blir bättre och bättre, slutet är unikt. Har aldrig läst något liknande. Det handlar om Elissa som blir kidnappad och inlåst i en arbetarstuga i skogen. Elijah som kommer till stugan och vill att de ska bli bästa vänner. Sofia Berntsson läser boken med sån inlevelse att det känns som att man lyssnar på en radiopjäs.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sam Lloyd