Prepping - överlevnadshandboken : kunskap för kris och katastrof (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
226
Utgivningsdatum
2020-05-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Möllersten, Lukas (form)
Illustratör/Fotograf
Lukas Möllersten
Dimensioner
217 x 141 x 20 mm
Vikt
449 g
SAB
Rbo
ISBN
9789113098173
Prepping - överlevnadshandboken : kunskap för kris och katastrof (häftad)

Prepping - överlevnadshandboken : kunskap för kris och katastrof

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2020-05-06
261
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I den här boken får du lära dig hur du överlever och klarar en nödsituation, till exempel om du gått vilse, tvingas övernatta utomhus, överraskas av dåligt väder på fjällturen eller om vattnet eller maten tar slut. Men du får också veta hur du nödsignalerar, gör upp eld och utrymmer.

Den som förberett sig mentalt och praktiskt - genom att öva, skaffa kunskap och tänka igenom olika situationer - har bäst chanser att klara en kris eller katastrof. I boken finns även ett omfattade sjukvårdskapitel, vad som är viktigast att tänka på om du är först på en olycksplats eller om någon skadas under ett äventyr.

Boken är skriven av Torbjörn Selin, expert på överlevnad, och journalisten Anna-Maria Stawreberg, författare till tidigare utgivna Prepping. Torbjörn Selin är före detta yrkesmilitär och utbildad överlevnadsinstruktör inom såväl Försvarsmakten som Svenska överlevnadssällskapet. Han har genom åren hållit ett oräkneligt antal överlevnadskurser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Prepping - överlevnadshandboken : kunskap för kris och katastrof
 2. +
 3. Prepping : att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Prepping : att hoppas på det bästa, men förbere... av Anna-Maria Stawreberg (häftad).

Köp båda 2 för 510 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Prepping - överlevnadshandboken : kunskap för kris och katastrof. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Allt du behöver veta och lite till!
  SK, 3 december 2020

  Boken är full av matnyttig information som är tydligt och enkelt beskrivet så att alla kan förstå. Sedan blandas ren fakta upp med historier från verkliga livet vilket gör den mycket lättläst och underhållande. Helt klart läsvärd!

 2. Värd att köpa
  Hellin (Gävleborg), 5 oktober 2020

  Lättläst och informativ bok med enkla beskrivningar i både text och bild. Boken tar upp grundläggande och viktig kunskap inom flera områden för alla åldrar.

 3. Jag hade nog för höga förväntningar

  Kunskapsdjupet matchar de få illustrationerna i boken som ser ut att vara ritade av ett barn. Jag hade nog för höga förväntningar på boken.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Prepping : att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta

  Anna-Maria Stawreberg

  Hur länge skulle du klara dig om det blev ett långvarigt strömavbrott? Om vattnet försvann och våra bensinkort eller betalkort slutade fungera? Det finns en grupp människor som övar sig i att vara förberedda på just det: prepparna. Samtidigt som m...

 • Mindfulness för föräldrar

  Heidi Andersen, Anna-Maria Stawreberg

  I Mindfulness för föräldrar får du lära dig att se ljuspunkterna i den där vardagen som faktiskt är livet. Mindful parenting är en föräldrafilosofi som hjälper dig att ta makten över den stundtals yllefiltsgrå vardagen. Den där vardagen då man int...