Lises planering : kreativ ordning för ett härligare liv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2020-01-03
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Mörner, Malin Poppy Darcy (foto)
Illustratör/Fotograf
Lise Hellström
Dimensioner
231 x 193 x 18 mm
Vikt
593 g
SAB
Dok
ISBN
9789113099514
Lises planering : kreativ ordning för ett härligare liv (inbunden)

Lises planering : kreativ ordning för ett härligare liv

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2020-01-03
249
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Känner du också att det är svårt att hålla reda på saker, att du vill ha en lugnare tillvaro och överblick på saker som ska hinnas? Då är analog planering något för dig. Lise Hellström har utarbetat ett system där du samlar allt som ska göras, idéer, tider att passa, kom-ihåg-listor och middagstips. En teknik som ger struktur åt vardagen men också inspiration till drömmar och en lugn stund för dig själv.

Det här är en bok om hur du kan leva hållbart och inte bli uppäten av alla måsten, utan istället skaffa dig överblick och energi som du kan ge vidare till andra. Papper och penna blir redskap för att planera och organisera ett liv som är långsammare och mer i takt med dig själv. För när du fäster saker på papper blir det lättare att prioritera rätt och stryka det som inte behövs.

Du får tips på hur du skapar månads- och veckoplaneringar, årsupplägg, familjekalendrar och listor. Det är en praktisk guide, men också en inspirerande och vacker bok där Lise delger massor av egna tankar och tips.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lises planering : kreativ ordning för ett härligare liv
  2. +
  3. Ett hem med omtanke : hållbar och miljömedveten inredning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett hem med omtanke : hållbar och miljömedveten... av Ida Magntorn (häftad).

Köp båda 2 för 453 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lises planering : kreativ ordning för ett härligare liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande!
    Åsa Larsson, 28 december 2021

    Jätteinspirerande bok om planering och om att göra sin egen kalender. Ska absolut gå en av författarens workshops i ämnet.

Visa alla 1 recensioner