Trädgårdsdesign i praktiken (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2020-02-14
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form) / Rosenholm, Ann-Christin (foto) / Rosenholm, Dan (foto)
Illustratör/Fotograf
Lena Brostedt
Dimensioner
221 x 200 x 14 mm
Vikt
466 g
SAB
Qe
ISBN
9789113101101
Trädgårdsdesign i praktiken (häftad)

Trädgårdsdesign i praktiken

(4 röster)
Häftad Svenska, 2020-02-14
121
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Som nybliven trädgårdsinnehavare vill man ofta skapa en trädgård som både fyller sin funktion, är lättskött och dessutom harmonierar med såväl husets karaktär som platsen omkring.

I Trädgårdsdesign i praktiken får du råden för hur du formar din trädgård på bästa sätt. Allt börjar med en önskelista och vad just du drömmer om. En romantisk, japansk, naturlig eller minimalistisk trädgård - det finns många stilar att välja mellan. Dessutom behöver du fundera över med vad du vill göra i den: skörda primörer, dofta på rosor eller lyssna på rogivande vatten?

Vi pratar ofta om trädgårdens olika rum och här får du veta hur du skapar dem: inner- och ytterväggar samt tak bestående av trädkronor eller kanske en pergola. Hur du väljer uteplats, trappor eller gångar med tanke på att de ska passa in i den omkringliggande miljön. Häckar, murar och entréer är andra delar som tas upp.

I boken har författarna samlat många års erfarenhet från reportageresor och möten med människor och deras trädgårdar. Boken passar såväl nybörjare som den som haft trädgård i många år och bara vill få lite nya perspektiv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trädgårdsdesign i praktiken
  2. +
  3. Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitektens verktyg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitekte... av Karin Janrik, Viveka Ljungström (inbunden).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna