I sommar blir det nog bättre (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-04-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Marjut Hökfelt
ISBN
9789113101576
I sommar blir det nog bättre (e-bok)

I sommar blir det nog bättre (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-04-23
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är snart sommar, och på en balkong i Helsingfors ligger en kvinna i trettioårsåldern. Hon måste komma över sitt ex, skaffa ett jobb, sätta igång den där spiralen av positivt tänkande som alla pratar om.

Hon arbetar som frilansjournalist, men befinner sig i en yrkesmässig återvändsgränd. Utan egen familj har hon inte mycket att erbjuda familjesidorna, hon är inte längre strax över tjugo och förstår sig inte på unga. Hon har dessutom redan använt sitt "äldre som ger råd till yngre"-kort: hon har skrivit om hur man får bättre självförtroende, hur man slutar att leva på sina föräldrar och hur man låter bli att bevaka antalet följare på Instagram. Råd som hon själv borde ta till sig av.

Men vad ska hon göra? Borde hon lyssna till andras förväntningar eller göra det hon själv vill? Och vad är det egentligen hon vill?

I sommar blir det nog bättre är en försiktigt hoppfull, men inte överdrivet optimistisk, autofiktiv roman om en kvinna som hellre äter chips och dipp, drömmer om sitt ex och vattnar blommorna, än tar tag i sitt liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sisko Savonlahti

  • Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu

    Sisko Savonlahti

    "Tiedän, että minun on tehtävä tälle kaikelle jotain ja vähän äkkiä. Mutta vielä hetken ajan minä haluan maata parvekkeella ja muistella entistä poikaystävääni." Näin ajattelee nuori nainen asunnossaan, jonne kantautuu ihmisten kiljunta Linnanmäel...