Många gånger i regn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
317
Utgivningsdatum
2020-08-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
217 x 143 x 25 mm
Vikt
488 g
SAB
Hc
ISBN
9789113102108

Många gånger i regn

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-08-12
259
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
De har alla förutsättningar för att leva bra liv. Hur är det då möjligt att misslyckas så ofta, och varför verkar en av dem helt ointresserad av att ens försöka?

Det enda Mikaela vet säkert är att hennes bror ska dö. Hon vet inte hur eller när, men han vill inte vara med, inte delta i vuxenblivandet som de andra i deras umgänge ägnar sig åt. De är en grupp människor strax under trettio som vuxit upp tillsammans, inga familjebildningar än, ingenting fast av någonting. Det är Mikaela och hennes bror Victor, Tom, Siri och Edwin. De hänger, är ibland också ihop, de växlar partner, ligger med någon annan, är vänner för livet, är inte det. De festar, tänder av, arbetar, pratar och tänker.

Många gånger i regn är en roman som lever i språket. Med en obeveklig blick för detaljer fångar Jack Hildén en grupp människor som knappt verkar gilla varann, men som ändå är tätt förbundna. Detta är hans tredje roman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Många gånger i regn
  2. +
  3. Bränning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bränning av Jack Hildén (inbunden).

Köp båda 2 för 475 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Många gånger i regn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok att läsa om
    Dag Kyndel, 5 november 2020

    Boken är lättläst och i många stycken intressant. Jag kommer att läsa om den så småningom för att se om jag bättre kan ta till mig innehållet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jack Hildén