Lev länge & väl : professorns bästa tips om kosten, motionen och sömnen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2020-11-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form)
Dimensioner
233 x 159 x 20 mm
Vikt
425 g
SAB
Vna
ISBN
9789113102351
Lev länge & väl : professorns bästa tips om kosten, motionen och sömnen (inbunden)

Lev länge & väl : professorns bästa tips om kosten, motionen och sömnen

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-11-05
219
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vi vill alla leva länge men också ha ett bra liv så länge vi lever. Professor Kerstin Brismar har jobbat med de så kallade livsstilssjukdomarna under hela sitt läkarliv, hon om någon vet hur vi ska göra för att minska risken för sjukdomar på ålderns höst. Här delar hon med sig av sin samlade kunskap, det hon lärt sig under sina år som verksam läkare och forskare.

Det är aldrig för sent att lägga om sina vanor, även när man kommit en bit upp i åren. Om du har passerat 50 eller 60 finns det många hälsovinster att göra om du genomför några förändringar i ditt dagliga liv. Boken ger förslag på hur du kommer igång samt tar upp livsstilsfaktorer som sömn, kost, motion, stress, alkohol med mera. Men också hur dessa faktorer hänger samman med sjukdomar som hjärtkärlsjukdom, diabetes typ 2, cancer och demenssjukdom.

Kerstin är själv ett levande exempel på att det är möjligt att hålla igång långt upp i ålder, då hon ännu vid 75 års ålder är fullt verksam som läkare, expert och föreläsare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lev länge & väl : professorns bästa tips om kosten, motionen och sömnen
 2. +
 3. Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra h... av Mai-Lis Hellénius, Tommy Cederholm, Harry Flam (inbunden).

Köp båda 2 för 422 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lev länge & väl : professorns bästa tips om kosten, motionen och sömnen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Gammal skåpmat
  Carna, 30 november 2020

  Jag blev djupt besviken och min man också, bara välkända kunskaper, för oss som är pålästa. Dom som behöver boken köper den inte tyvärr.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Träna hemma med Sofia : stark och smidig med enkla övningar

  Marit Andersson, Sofia Åhman

  För dig som redan vant dig vid att träna hemma med Sofia kommer här boken med hennes bästa program vad gäller kondition, styrka, core, rörlighet och balans. Samtliga nya och utformade för att passa alla! Och för dig som aldrig tränat förut - här ä...

 • Koll på diabetes typ 2 : symtom, behandlingar & allt du kan göra själv

  Kerstin Brismar, Harriet Wallberg

  Ta kontroll över din diabetes en gång för alla! Även om ärftlighet och ålder påverkar risken att drabbas finns det också en hel del du själv kan göra för att må bättre. Och du är inte ensam, fler än 600 000 svenskar lever idag med typ 2-diabetes, ...