Lev länge & väl : professorns bästa tips om kosten, motionen och sömnen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-11-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113102368

Lev länge & väl : professorns bästa tips om kosten, motionen och sömnen E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-11-02

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vi vill alla leva länge men också ha ett bra liv så länge vi lever. Professor Kerstin Brismar har jobbat med de så kallade livsstilssjukdomarna under hela sitt läkarliv, hon om någon vet hur vi ska göra för att minska risken för sjukdomar på ålderns höst. Här delar hon med sig av sin samlade kunskap, det hon lärt sig under sina år som verksam läkare och forskare.

Det är aldrig för sent att lägga om sina vanor, även när man kommit en bit upp i åren. Om du har passerat 50 eller 60 finns det många hälsovinster att göra om du genomför några förändringar i ditt dagliga liv. Boken ger förslag på hur du kommer igång samt tar upp livsstilsfaktorer som sömn, kost, motion, stress, alkohol med mera. Men också hur dessa faktorer hänger samman med sjukdomar som hjärtkärlsjukdom, diabetes typ 2, cancer och demenssjukdom.

Kerstin är själv ett levande exempel på att det är möjligt att hålla igång långt upp i ålder, då hon ännu vid 75 års ålder är fullt verksam som läkare, expert och föreläsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lev länge & väl : professorns bästa tips om kosten, motionen och sömnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inget nytt!
    Karelin, 20 november 2020

    Hopplock från andra. Inget nytt. Köp "Rangan C." i stället. Hade hoppats på bättre från en läkare jag verkligen respekterar. Färdigläst på några få timmar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna