Dagarna, dagarna, dagarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (141.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Tova Magnusson
Utgivningsdatum
2020-10-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113102665
Dagarna, dagarna, dagarna (ljudbok)

Dagarna, dagarna, dagarna (ljudbok)

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-10-12

Styckköp

145

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Bibbs ska precis fylla trettionio år. Samtidigt finns det andra som fyller tjugosex eller nitton. Trots att Bibbs saknar talang har hon varit känd ett tag, men det enkla livet håller på att glida henne ur händerna. Och hela tiden kommer det oväntade utgifter. Som hyran. Den fasta punkten har varit Baby, och Bibbs kan inte att förlåta sig själv för att hon missade att han ville göra slut. När han lämnar Bibbs ställs hon dessutom inför ett ultimatum: om hon vill ha kvar lägenheten måste hon betala 100 000 kronor, inom en vecka. Det är pengar hon inte har. För tio år sedan hade hon kunnat skaffa fram dem lätt. Nu tvingas Bibbs fatta extrema beslut där lögnerna till sist blir det enda med uns av sanning.

Tone Schunnessons nya roman efter den uppmärksammade Tripprapporter (2016) är en studie i framgång och undergång, beroende och svek, medialitet och osynlighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dagarna, dagarna, dagarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 2 februari 2021

    Tone Schunnesson - Dagarna, dagarna, dagarna - Betyg: 3 av 5 - 📚 - En helt okej bok, läsvärd, men inte mer än så, och inte riktigt i min smak.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tone Schunnesson

  • Tripprapporter

    Tone Schunnesson

    "Jag är hel. Jag är en perfekt maskin, Gud har rört vid mig och sett mig i min olycka och sagt åt mig att leva som jag gör för att jag är hans perfekta dotter. Jag rör mig genom livet med min ensamhet och min övergivenhet och jag är stolt och...