1Q84 : första boken (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (514.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
1Q84 (del 1)
Inläsare
Kristofer Kamiyasu
Utgivningsdatum
2020-06-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Vibeke Emond
ISBN
9789113102672
1Q84 : första boken (ljudbok)

1Q84 : första boken Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-23

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
April 1984. När Aomames taxi fastnar i Tokyos rusningstrafik ger chauffören henne rådet att kliva ur och följa en trappa ned från motorvägen. Hon gör som han säger, och i ett slag är hela hennes tillvaro förändrad. Snart inser hon att hon måste ha förflyttats till en annan verklighet till 1Q84 års värld.

Tengo drömmer om att lyckas som författare. I väntan på sitt genombrott får han ett märkligt uppdrag: att hjälpa en sjuttonårig flicka med att sammanställa ett manus till en litterär tävling. Han blir alltmer indragen i arbetet med romanen, och omständigheterna omkring dess innehåll och den unga författaren är minst sagt förbryllande.

1Q84. Första boken är inledningen på Haruki Murakamis kanske största litterära satsning någonsin. Den utmanar vår uppfattning om sanning och tid och vad som egentligen kan rymmas i en berättelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 1Q84 : första boken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Annorlunda
    -, 7 augusti 2022

    På ett bra sätt. Läste den för några år sedan innan den kom ut som ljudbok men måste ändå rekommendera en och de två som kommer sedan! Varierande text. Ibland är det spännande, ibland intressant och märklig, ibland förvandlas den till n pussel deckare. In vara mastig att ta in hela på n gång men perfekt att läsa när man vill sugas in i en magisk litterär värd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Haruki Murakami