1Q84 : andra boken : juli-september (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (487.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
1Q84 (del 2)
Inläsare
Kristofer Kamiyasu
Utgivningsdatum
2020-06-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Vibeke Emond
ISBN
9789113102689

1Q84 : andra boken : juli-september Ljudbok

(11 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-30

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Juli 1984. Efter framgångarna med romanen Luftpuppan rubbas Tengos trygga vardagsrutiner en efter en. När han en kväll ser två månar på himlen börjar han ifrågasätta vad som är verklighet och vad som är fantasi i hans liv.

Livet i 1Q84 års värld innebär valsituationer och beslut Aomame helst skulle slippa, och hon ställs inför ett uppdrag som kommer att kräva mer av henne än något annat hon tidigare gjort. Utan att veta om det börjar hon och Tengo att närma sig varandra, men frågan är om det är möjligt för dem att mötas. Kanske är det kärlek, kanske är det något mycket mer komplicerat än så.

1Q84. Andra boken är fortsättningen på Haruki Murakamis kanske största litterära satsning någonsin. Den utmanar vår uppfattning om sanning och tid och vad som egentligen kan rymmas i en berättelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av 1Q84 : andra boken : juli-september. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant och fina beskrivningar
    Roberto , 5 januari 2024

    Det är detaljerna, de härliga beskrivningarna av miljöer och människor, och de små märkliga överraskningarna som gör att jag fortsätter lyssna. Det är lite tjatigt med alla upprepningar som att han gång på gång förklarar samma saker. En del upprepningar är naturliga då det är två parallella historier med beröringspunkter men att han till exempel skriver "hon skakade på huvudet vilket betydde att hon inte visste" fem eller sex gånger är bara tjatigt. Eller att Tengues utseende och fysik beskri... Läs hela recensionen

  2. Bröst bröst bröst och en spännande berättelse
    Susanna , 26 mars 2023

    Dessa tusen beskrivningar om bröst! Lite tröttsamt. Men berättelsen annorlunda och oförutsägbar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Haruki Murakami