Rose Napolitanos nio liv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
374
Utgivningsdatum
2022-02-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Amanda Svensson
Originaltitel
The Nine Lives of Rose Napolitano
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
216 x 145 x 30 mm
Vikt
488 g
SAB
Hce
ISBN
9789113102979

Rose Napolitanos nio liv

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-02-09
249
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Rose Napolitano har aldrig velat ha barn. Hennes man lovade, före giftermålet, att han inte heller ville det. Nu har han ångrat sig. De grälar och grälet slutar med att även äktenskapet tar slut. Eller så slutar grälet med att Rose omprövar sitt beslut. Eller så slutar det på ytterligare ett tredje sätt. Rose ställs inför ett val - ett val som får nio olika utvägar. Vi får följa Roses olika val, jämföra dess utgångar och diskutera hennes olika misstag, felval, lyckokast, glädjeämnen och sorgliga stunder. Frågan "tänk om?" ställs om och om igen och här får vi faktiskt nio olika svar.

Det här är en bok om moderskap, om att vara eller inte vara, men det är också en bok om olika sätt att vara kvinna. Rose Napolitanos nio liv är en fascinerande roman om kärlek, förlust, svek, skilsmässa, död, karriär och identitet. Det är Sliding Doors möter The Affair.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rose Napolitanos nio liv
 2. +
 3. Om er mamma och om mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Om er mamma och om mig av Lina Bonde (kartonnage).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rose Napolitanos nio liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 1bok2katter3kopparte tycker:
  Anna, 1 juni 2022

  I samtliga av Rose Napolitanos nio liv är Rose så levande och färgstark. Hennes känslor ligger så mycket utanpå att jag känner med henne även när jag inte håller med henne, önskar henne alltid all lycka och kärlek.

  Donna Freitas har ett enkelt, rakt språk som får alla känslor att framträda oerhört starkt och tydligt. Frustrationen, besvikelsen. Hur sveken känns. Sorgen som drar och sliter och får Rose och hennes man Luke att hamna långt, långt ifrån varann.
  Det som började som en... Läs hela recensionen

 2. Det är rappt, roligt och riktigt underhållande!
  @carolinesbokhylla, 17 mars 2022

  Här är en makramé för livets snåldrag, kval och möjliga utfall. Det är en läsning som breddar bilden, utmanar normen och prövar livets hela färgpalett. Det är rappt, roligt och riktigt underhållande. Mina ögonbryn slår i pannan och jag vill storkna av skratt en, två och fem gånger - minst.

  More is more. Den här boken väver samman egots haltade hypoteser med verklighetens stukade förväntningar. Som skildrar glappet mellan "tänk om" och "tänk att". Allt i en härlig förening där throw-... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Donna Freitas